Schoolvoetbal 22-4-2015

Gepubliceerd: donderdag 23 april 2015

Dit keer helaas niet onder het genot van een heerlijk zonnetje, stonden we klaar bij Waterwijk om de jongens en meiden aan te moedigen. De meiden hadden de eerste wedstrijd tegen Syncope 0-0 gespeeld en de tweede wedstrijd tegen De Ark 1-0 gewonnen. Omdat ze net zoveel punten hadden als Syncope moesten er penalty's genomen worden. Die wonnen ze met het gevolg dat ze nog n wedstrijd moesten spelen tegen Het Avontuur om de 1e en 2e plaats. Na een spannende wedstrijd waarbij Het Meesterwerk toch iets meer kansen had viel het doelpunt helaas bij ons in het doel en was er te weinig tijd om er nog een gelijkspel van te maken. Meiden het zou zo leuk zijn geweest maar helaas hebben soms andere het geluk. Jullie hebben goed gespeeld en de tweede plaats van Almere is iets om trots op te zijn.

De jongens hadden minder geluk. De eerste wedstrijd tegen Syncope verloren we met 1-0, we hadden wel kansen maar de bal wilde er niet in. De tweede wedstrijd tegen De Ark moesten we winnen om nog een kans te maken, de Ark had gewonnen van Syncope, maar helaas ook dat lukte niet en verloren we die wedstrijd met 2-1. Jongens het zou ook voor jullie leuk zijn geweest om naar Amstelveen te mogen maar het zat er helaas niet in. Jullie mogen best trots zijn dat jullie als 6e van Almere zijn geëindigd.

Sommige hebben volgend jaar nog een kans, succes alvast, maar voor de meeste was dit de laatste keer. Hierbij wil ik alle coaches bedanken want zonder jullie waren ze niet eens begonnen en natuurlijk ook de supporters want zonder jullie waren ze niet zover gekomen.

2015 04 22 18.03.14